LEVERINGS- & BETALINGSVOORWAARDEN

Kattenkijkplezier.eu is onderdeel van Frans Verpoorten Beeldprodukties. Voor gevolgen van typografische fouten is Frans Verpoorten Beeldprodukties niet aansprakelijk. Levering zolang de voorraad strekt. Wanneer u een bestelling via onze on-line winkel plaatst gaat u automatisch akkoord met onze betalings- en leveringsvoorwaarden zoals deze hier uiteen zijn gezet.

BETALINGSVOORWAARDEN

Betalingen dienen vooruit gedaan te worden inclusief verzendkosten d.m.v. een transactie, ideal of paypal. Alle betalingen dienen in EURO’s gedaan te worden. Frans Verpoorten Beeldprodukties voert vanwege veiligheidsmaatregelen geen telefonische correspondentie over betalingen en/of bestellingen welke on-line zijn verricht.


VERZENDKOSTEN

Verzendkosten zitten inclusief bij de prijs van uw product.

LEVERINGSTERMIJN

Aangenomen dat alle informatie van u correct en naar waarheid is verstrekt zullen leveringen plaatsvinden binnen 2 – 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Leveringstermijn is 2 – 5 werkdagen na betaling binnen Nederland & België. Voor alle zendingen maken wij gebruik van de service van PostNL.

KOOPOVEREENKOMST

Na het plaatsen van een bestelling via Kattenkijkplezier.eu is de koopovereenkomst een feit. Bij elke bestelling via Kattenkijkplezier.eu gaat u automatisch akkoord met de betalings- en leveringsvoorwaarden zoals die hier uiteen zijn gezet. U ontvangt automatisch een email reply [bewijs] van de door u geplaatste bestelling.RECHT VAN RETOUR

BEELD & GELUIDDRAGERS EN DE TAAL|FORMAT: Producten bevatten een duidelijke omschrijving in welke REGIO [REGIO 1,2 etc.] FORMAT [PAL,NTSC, DVD+R, DVD-R] deze zijn. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om hier vooraf goed op te letten alvorens u een product besteld en of uw dvd-speler geschikt is hiervoor. Kattenkijkplezier.eu geeft geen geld terug wanneer een retourzending betrekking heeft op regio, taal, format en/of programmering.

WET OP DE PRIVACY

De door u verstrekte gegevens worden opgenomen in het Kattenkijkplezier.eu klantenbestand. In dit bestand worden ook de gegevens opgenomen die noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van de bestellingen, zoals bestel-, bezorg- en betalingsgegevens. Het klantenbestand wordt gebruikt voor de uitvoering en afwikkeling van de bestellingen. Frans Verpoorten Beeldprodukties maakt geen gebruik van uw emailadres.